Banner

nieuws.enola

Jess Williamson :: I See The White

Eerder dit jaar bracht Jess Williamson haar derde album Cosmic Wink uit. Voor de Toutpartout Sessions trok ze naar het DOK in Gent waar ze een knappe versie van “I See The White”, het openingsnummer van die plaat, bracht.

 

Julia Holter :: Words I Heard

Julia Holter, componiste en multi-instrumentaliste uit L.A. zit zelden verlegen om een transcendentaal nummer. In afwachting van haar vijfde album dat verschijnt op 26 oktober, schotelt ze met “Words I Heard” een tweede single voor.

   

Soul Grip :: Grand

Voor zich graag laat meeslepen door post-black metal is Soul Grip dé band om dit najaar in de gaten te houden. “Grand” is een sonische wervelwind en oprechte emotie samengebald in een nummer.

   

Future Old People Are Wizards :: The Hipster’s Paradigm

Na twee complexe maar uitstekende platen laat Future Old People Are Wizards op zijn derde plaat een iets ander geluid horen, en dat is minder zwaar maar nog schever dan het vorige werk. Een van de beste voorbeelden is het geniaal gekke “The Hipster’s Paradigm”.

   

Ian Clement :: Hardly

Ian Clement is terug met een gloednieuw solonummer. Het is een prachtige, ingetogen opwarmer voor zijn tweede soloplaat die op 22 februari zal verschijnen.

   

Reena Riot :: Tonight

Na een aantal EP's vond Naomi Sijmons aka Reena Riot de tijd rijp om aan een volwaardig album te werken. Op 25 januari 2019 is het dan eindelijk zover, en mag ze “NIX” aan de wereld voorstellen.

   

Festivalnoise
Kort
Advertentie

TEST