Festivalnoise

Affiche Werchter Boutique compleet met Years & Years en Tom Odell

De affiche van Werchter Boutique 2018, dat op zaterdag 16 juni plaats vindt in het Festivalpark in Werchter, is helemaal rond. Naast headliner Bruno Mars en Oscar and the Wolf, -beiden eerder aangekondigd- zullen ook Years & Years,Jessie J, Tom Odell, DJ Rashida en Lil’ Kleine optreden.

 

Affiche Pinkpop in grote lijnen rond

Pinkpop heeft zijn affiche in grote lijnen rond. Naast de eerder aangekondigde headliners Pearl Jam, Foo Fighters, Bruno Mars en Editors, vult de festivalorganisatie het programma aan met 44 nieuwe acts waaronder Snow Patrol, Noel Gallagher's High Flying Birds, A Perfect Circle en Aurora.

   

Mø, Little Dragon en Preoccupations naar Dour Festival

Dour Festival heeft flink wat nieuwe namen in de aanbieding. Vandaag worden onder meer Mø, Little Dragon, Kadavar, Chelsea Wolfe en Preoccupations aan de line-up toegevoegd.

   

Godspeed You! Black Emperor en meer voor OLT Rivierenhof

Op een boogscheut van de stad Antwerpen kom je weer op adem in het mooie stukje natuur dat Riverenhof heet. De kalender van OLT Rivierenhof - de jaarlijks terugkerende concertreeks in het amfitheater - krijgt steeds meer invulling, deze keer met o.a. Bonnie Raitt en Godspeed You! Black Emperor.

   

Suikerrock strikt ook White Lies en Anouk

Na de aankondiging van Alanis Morissette en Goo Goo Dolls dikt Suikerrock zijn programma voor zaterdag 28 juli verder aan. Anouk en White Lies vervoegen de affiche.